18.04.2024 г., 21:54 ч.

Имен ден на Виктория! 

  Поезия » Свободен стих
62 0 2

Муцунани, днес имен ден имаш ти и ще се празнува до ранни зори!

 

Виктория е твоето име, то е свещено, като твоето лице - съвършено!

 

В теб силен огън гори, с всичко можеш да се справиш ти!

 

Имаш сила неземна, тя от земята е по обемна!

 

Душичката ти мила и добра, дава на всекиго по лъч светлина!

 

Сърцето ти е толкова чисто, не е като моето - вълнисто.

 

Косата ти прави те толкова красива, по секси от всяка гола слива - като една невероятна самодива!

 

А какво да кажем за езикът ти прекрасен, сладък и опасен? Който понякога дуи палави изрича, ама нивга никой на лошо не обрича.

 

Имен ден имаш ти и в моята глава приказна музика кънти!

 

Караш ме да се чувствам като силен котарак, защото имам дебел врат и ще се справя с всеки твой враг!

 

Толкова щастлив съм, че в живота ми си ти! Не бих те заменил за най-голямото съкровище дори!

 

Винаги ще те пазя и закрилям, а когато се на пикник аз одеялото ще постилям!

 

Момиче като кокиче! Моя си ти по голяма сестричка и заедно за щастието ни ще полеем всяка тревичка и ще пеем със всяка птичка!

 

Много обич за теб в сърцето ми искри... и това си ти - тъй силна, чиста и добра, ти си най-прекрасната жена!

© Димитър Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??