Муцунани, днес имен ден имаш ти и ще се празнува до ранни зори!
Виктория е твоето име, то е свещено, като твоето лице - съвършено!
В теб силен огън гори, с всичко можеш да се справиш ти!
Имаш сила неземна, тя от земята е по обемна!
Душичката ти мила и добра, дава на всекиго по лъч светлина!
Сърцето ти е толкова чисто, не е като моето - вълнисто.
Косата ти прави те толкова красива, по секси от всяка гола слива - като една невероятна самодива!
А какво да кажем за езикът ти прекрасен, сладък и опасен? Който понякога дуи палави изрича, ама нивга никой на лошо не обрича.
Имен ден имаш ти и в моята глава приказна музика кънти!
Караш ме да се чувствам като силен котарак, защото имам дебел врат и ще се справя с всеки твой враг!
Толкова щастлив съм, че в живота ми си ти! Не бих те заменил за най-голямото съкровище дори!
Винаги ще те пазя и закрилям, а когато се на пикник аз одеялото ще постилям!
Момиче като кокиче! Моя си ти по голяма сестричка и заедно за щастието ни ще полеем всяка тревичка и ще пеем със всяка птичка!
Много обич за теб в сърцето ми искри... и това си ти - тъй силна, чиста и добра, ти си най-прекрасната жена!
© Димитър Табаков All rights reserved.