1.02.2020 г., 22:14 ч.

Имената на ураганите 

  Поезия » Любовна
448 0 1

Щом бурите са с женски имена,
то ураганите с какви са?
Като ураган премина 
през моята душа 
и прогресията от музика разбърка…
Сега в душата ми вилнее
музика от стонове затихващи…
И кънти с вика си самотата,
на фона на тишината ми замлъкваща…
От резонанса й - 
сълзи от очите ми се стичат…
Сърцето ми ще пее ли 
отново любовни трели
или ще замълчи навеки, 
от теб така и незаобичано…

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??