4.10.2011 г., 16:48 ч.

Импресия 

  Поезия » Друга
651 0 3

                            ИМПРЕСИЯ                     

                                 

 

              Морето сърдито мърмори, мърмори...

              И блъска вълните пенливи.

              Вятърът палав в косите ни рови

              и вдига поли похотливо.

              Небето е черно-настлано със облаци,

              а плажът - тъжен и опустял,

              запазил грижливо останали знаци

              от лятото, сякаш за миг отлетяло...

              Стъпки забързани, момичешки смях.

              Накъсан от шепот глас на момче.

              Сплетени пръсти и целувка със страст.

              Времето спря да тече.

              Морето  някак внезапно притихна,

              вятърът забрави да палува.

              Небето със слънчев лъч ни намигна                    

              и лебеди отнякъде доплуваха. 

© Гени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, момичета! Мнението ви значи много за мен - и двете пишете красиви, завладяващи стихове!
  • Носталгично и красиво!Усетих го!
  • Образно!
    Харесах!
Предложения
: ??:??