ИМПРЕСИЯ
Морето сърдито мърмори, мърмори...
И блъска вълните пенливи.
Вятърът палав в косите ни рови
и вдига поли похотливо.
Небето е черно-настлано със облаци,
а плажът - тъжен и опустял,
запазил грижливо останали знаци
от лятото, сякаш за миг отлетяло...
Стъпки забързани, момичешки смях.
Накъсан от шепот глас на момче.
Сплетени пръсти и целувка със страст.
Времето спря да тече.
Морето някак внезапно притихна,
вятърът забрави да палува.
Небето със слънчев лъч ни намигна
и лебеди отнякъде доплуваха.
© Гени All rights reserved.