17.05.2008 г., 20:28 ч.

in Memory 

  Поезия
620 0 2
in Memory

Ти беше нежна и добра грижовна майка и съпруга.
Набързо Господ те прибра. Няма като тебе друга.
Сега си ангел в небесата. Почивай в мир и тишина.
От там поглеждай към земята към нас ти, майчице добра.

Светът е друг, земята също, луната, слънцето, звездите,
блясъкът им е помръкнал и ние вече не сме същите.
В очите ни сълзи напират. От болката сърцето спира.
Празно е и много тъжно без теб и твоята усмивка...

Мамо...

© Емилия Миланова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??