2.03.2012 г., 21:20 ч.

Индиана Бойко 

  Поезия » Гражданска
366 0 0

"Аз съм си със черен шлифер,

а  вие ще се топлите със калорифер.

Аз съм една мутра заспала,

находки не съм копала,

но ще строя нова магистрала.

 

Малко време ще ви дам за тоз некропол,

ако ще да беше и в Константинопол.

Какво ме интересува вашият труд?

Я си копайте в тоя студ!"

 

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??