Mar 2, 2012, 9:20 PM

Индиана Бойко 

  Poetry » Civilian
368 0 0

"Аз съм си със черен шлифер,

а  вие ще се топлите със калорифер.

Аз съм една мутра заспала,

находки не съм копала,

но ще строя нова магистрала.

 

Малко време ще ви дам за тоз некропол,

ако ще да беше и в Константинопол.

Какво ме интересува вашият труд?

Я си копайте в тоя студ!"

 

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??