19.02.2016 г., 7:27 ч.  

Интеграция 

  Поезия » Гражданска
808 1 0

Бягахме, рискувахме ненавиждахме.
Принудихме се!
Беше интересно, беше любопитно. 

Да видим чуждото.
Да видим други хора, други култури.

 -Ето ти СВОБОДА!
Почуствахме носталгия – тя ни настигна.

Борба да преодолееш борба да се смириш.
Да им покажем – кои сме "Ние"
Борба да решиш – оставаш или Не!

Няма на къде.
Те излязоха прави ;Те победиха.

Съжаление и разочарование от Българщината – недодялана"

Щe минат години и то славни, децата ни ще питат,

-Кои сме ние? Откъде сме ние?
Но не ще има Българи да им отговорят.
Ние взехме решение господа.

Ние сме в ръцете им.!

 

Какво му казваме на това?
Демокрация,Интеграция  

     или
Monkey style >>>!

Anastasia
03-03-2015

© Asya Dimitrova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??