11.10.2012 г., 9:58 ч.

Интер-нетно стихо 

  Поезия » Пародии
718 0 5

Ти? Меня не любишь?... Но защо ли?...
Вече май на друг език говориш...
Не копнееш пак да те докосна...
И не щеш да си ми... Лове-роза...

Чуруликаше ми - че си жадна...
Викаше ме - да те... гутен-тагна...
И шептеше любострастно: "Мейби!"...
А сега... къде си, мила бейби?...

Бях ти гот... Ала "Гудбай" ми каза...
Браво!... Лентата ми с нож отряза...
Бях ти Бел Ами... Сега - Нет... Сори...
Бай! И край! ... Уиндоуса затвори...

Марин Тачков
11-12 септември 2012 г.

 

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??