26.10.2023 г., 12:26 ч.

Интерпретации 

  Поезия » Свободен стих
103 0 0

    И Н Т Е Р П Р Е Т А Ц И И

 

-Тате,тате...,това какво е?-

-Кран казва се детето ми.-

-А...у,колко е огромен

и в Пространството с претенции...

 

Тате,а клоунът какъв смешник е,

преобразил така лицето си?-

-Той друга е действителност,

съществуваща без никакви съмнения.-

 

-Значи за клоун аз не ставам,

щом постоянно само питам

и изчезва Времето,да отговарям,

пък и отговори май ми липсват...

 

Тате,а оная лелка

защо така особено те гледа

и с красивите очи те стрелка?-

-Тя така ме пита,дали да не поговори с тебе...?!-

 

 

31.03.2023г. Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??