21.01.2009 г., 18:19 ч.

Интерпретация 

  Поезия » Любовна
749 0 0
 

Красавецо, пак ли нанякъде тичаш,

огън ли някакъв пак те гори?

Познавам те, даже недей да отричаш,

умът ти отново е пълен с жени.

 

Едната е руса, а другата секси,

не можеш, приятелю, да устоиш.

Модерният мачо, без фалш и комплекси,

ти можеш и ангел да съблазниш.

 

Във всяка жена ти намираш по нещо -

лицето, краката, коса и очи...

Със тебе е винаги страшно горещо

и после от огъня сладко боли.

 

Така се прехласваш в лица и надежди,

защото си влюбен в една красота,

загледан след своите сини копнежи,

във мойте очи не видя любовта.

 

Такъв те харесвам - без срам и задръжки,

премина през мен като тъмна мъгла,

обсеби ме бързо, типично по мъжки...

Наслука, приятелю, в тази игра!

© Зорница Петровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??