23.09.2018 г., 10:13 ч.

Ирпния 

  Поезия
470 0 0

Всичко в теб говори за любов,

а с нея си говорим на един език.

Знаем се добре, но не съм готов

да те поделя дори за кратък миг.

 

Ще поиска тя да те отнеме,

ще поиска и аз да и се дам,

колко ли неща след теб ще вземе,

докато остана сам, пиян, съдран.

 

Започна ли да те обичам,

магия пуска тъмните завеси,

събуждам се в ирония, себичен

и не виждам чужди интереси.

 

Ах, колко малко ми остана

да обичам, да се сдобия с рана.

© Никола Станиславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??