20.07.2011 г., 17:23 ч.

Иска ми се да бях като птица 

  Поезия » Друга
591 0 0

Иска ми се да бях като птица,
да мога безгрижна, да полетя.
Да не обръщам внимание на фалшиви лица,
а спокойна с облаците да се слея.


Искам да мога криле да разперя,
когато се чувствам самотна и тъжна,
да мога сред облаците покой да намеря,
да се почувствам някому нужна.


Иска ми се да бях като птица,
толкова спокойна и непринудена.
На вятъра да стана заложница,
в небето да се почувствам величествена!

© Мария Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??