Jul 20, 2011, 5:23 PM

Иска ми се да бях като птица 

  Poetry » Other
582 0 0

Иска ми се да бях като птица,
да мога безгрижна, да полетя.
Да не обръщам внимание на фалшиви лица,
а спокойна с облаците да се слея.


Искам да мога криле да разперя,
когато се чувствам самотна и тъжна,
да мога сред облаците покой да намеря,
да се почувствам някому нужна.


Иска ми се да бях като птица,
толкова спокойна и непринудена.
На вятъра да стана заложница,
в небето да се почувствам величествена!

© Мария Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??