31.03.2017 г., 22:29 ч.

Исках нещо да напиша ... 

  Поезия » Любовна
711 2 3

Исках нещо да напиша...
Нещо мъничко до теб.
Нещо, с което да опиша,
какво е чувството да съм край теб.

Нещо просто, ясно и конкретно,
нещо малко, ала от сърце.
И с него да остана тайно,
в усмивката на твоето лице.

Исках нещо да напиша...

Ала смелост не събрах.

Думи нямам да опиша

колко влюбена съм аз...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??