30.09.2016 г., 7:48 ч.

Исках само да те погаля 

  Поезия
409 0 0

Исках само да те погаля,

да погледва в очите ти.

Да ти кажа и помоля,

вярвай в мечтите  си.

 

Ти реши гръб да ми обърнеш,

в болката си да се скриеш.

Там намери своята утеха,

там реши да си щастлив.

 

Времето бавно се тътри,

часовника се ниже, пълзи.

Напразно чакам да чуя,

любимия глас с мечти.

 

Утрото тихо ме буди,

слънчицето ми казва стани,

но главата тежи и боли,

а тялото сякаш бетон.

 

Дали ще има хубави дни ?

Дали радостта ще се върне ?

Дали отново светът ще е хубав?

Дали отново кръвта във вените ще кипи ?

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??