Исках само да те погаля,
да погледва в очите ти.
Да ти кажа и помоля,
вярвай в мечтите си.
Ти реши гръб да ми обърнеш,
в болката си да се скриеш.
Там намери своята утеха,
там реши да си щастлив.
Времето бавно се тътри,
часовника се ниже, пълзи.
Напразно чакам да чуя,
любимия глас с мечти.
Утрото тихо ме буди,
слънчицето ми казва стани,
но главата тежи и боли,
а тялото сякаш бетон.
Дали ще има хубави дни ?
Дали радостта ще се върне ?
Дали отново светът ще е хубав?
Дали отново кръвта във вените ще кипи ?
© Елена All rights reserved.