4.01.2006 г., 9:43 ч.

Исках само любовта ти! 

  Поезия
907 0 2

Исках само любовта ти!

Исках да си с мен,

да ме обичаш,

а ти страхувал си се,

че ще те нараня...

Не даде право на любовта ми

да ти даде топлината от която имаш нужда...

Кри се зад маската на студенина!!!

Защо?

Аз с всяка секунда те желаех по- силно,

влюбвах се още и още,

а накрая ти отново покажа студенина....

Аз страдам, но го преодолявам,

животът ми ще продължи без теб!

Заслужавах ли го кажи?

Защо сега виниш ме че тръгнах си от

теб?

Мен също ме боли!

Защо отблъсна ме така тогава,

когато имах нужда от любов,

от ласки,

от теб!

Защо? Защо?

Сега ми казваш, че безмерно ме обичаш,

но защо първо сърцето ми рани?

Защо?

Моля те кажи!!!

© Добромира Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • тази ситуация е позната ,предполагам, на много момичета.както и на мен! Просто хората оценяват какво са имали,когато останат без него,за жалост!
    стихотворението е един път,БРАВО!!!!
  • М и з съм постъпвала така..грешка е,но е по-силно от теб!Хубаво е.Браво
Предложения
: ??:??