29.11.2007 г., 15:07 ч.

Искам 

  Поезия » Друга
708 0 6
ИСКАМ

Искам да вали, от всякога повече
и под дъжда да съм, когато почне.
Не искам подслон. Сянка не търся,
а слънце да ме изгори и отърси!
Трябва ми не бъдещето, не искам го,
искам сега, не утре, а вчера отписвам го.
Оглеждам се, усещам сякаш нямам тяло,
но не диря чуждо, нито мойто овехтяло.
Не желая вятър, как искам ураган
и торнадо, и цунами, но не и дъждобран.
Искам да съм политически прям
колкото System Of A Down.
Почивам си, докато загрявам,
сам се злепоставям.
Виждам ги, но все още не личи,
а искам втренчени в мен всички очи.
До последното ми издишване. До края.
и Антихриста, и Апокалипсиса желая.
Искам живот, искам да съм задъхан,
ще ухапя тигър, от мечка ще се отъркам.
Ще надбягам доберман, ще строша въздуха.
Истински ще повярвам и ще се отрека.
И болка искам и скорост и кислород,
и всичко да е на бърз оборот.
Искам! Искам... искам...
Искам те, само тебе искам,
Само с теб себе си не подтискам.
Всичко е утопия, а ти си истинска.
И тичам, и летя, и те искам.

© Александър Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво!МНОГО силно и искренно..,продължавай!Музиката явно ти е страст,но и тук си емоцоинален и трябва да продължаваш,нали! И това за мама е много истинско-имаш време да и покажеш колко много я обичаш,т.е. тя го знае.
  • Едно скоростно високоадреналинно Браво от мен
  • Добре дошъл, Алекс!
    Искай...!
  • Искам...искай...! Прекрасно е !
  • Живей интензивно,както звучат думите ти в стиха!!!Поздрави!Хубаво е!
  • Искай,това никой не ти забранява!А и да мечтаешПоздрави!
Предложения
: ??:??