8.01.2010 г., 23:43 ч.

Искам 

  Поезия » Друга
654 0 1

Искам да крещя! Искам да троша!

Искам да не мога въздуха да си поема!

Искам да летя над гневното море,

а вълните да ме удрят с всичка сила.

Искам да скоча от висока сграда.

Искам да убия... За да усетя, че живея!

© Паралкас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • искаш, но винаги ще получаваш, колкото можеш да понесеш...така, че напред искай и ще получиш!!!
Предложения
: ??:??