12.01.2020 г., 19:15 ч.

Искам любовта ти 

  Поезия » Любовна
368 0 0

Живея с болката.
Живея с мъката.
Живея като падаща звезда.
Умирам бавно,
умирам търсеща
теб и само теб в нощта.
И ревност във душата ми
прокрадва се,
че друга във обятията си държиш,
Че моят дом –
прегръдката ти топла –
друга сега е приютил.
Оставам си бездомна скитница
без твоята прегръдка
в този свят,
Аз пак вървя 
и пак съм търсеща,
но търся теб 
и само теб в нощта,
защото корена ти искам
и любовта ти искам,
за да имам криле отново да летя....

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??