7.06.2009 г., 18:00 ч.

Искам нещо да ви дам 

  Поезия » Друга
809 0 2

Искам нещо да напиша

Сядам с лист и химикал

Човек докато още диша

Живота свой не е предал

 

А всеки ред излива се от мене

И тръгва от душата ми сама

Поезия нежна в мене стене

И иска да не тъне в тъма

 

А музата е мойто вдъхновение

И всеки стих е нежен знам

Че  всеки път когато ме обземе

Аз искам част от мене да ви дам

© Йоана Йосифова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??