6.07.2017 г., 11:16 ч.

Искам обратно любовта 

  Поезия » Любовна
841 0 0

Искам с вятъра в едно да бъда

С цветята, с природата зелена

Но как натрапчивите мисли да изпъдя

Щом картината е ледено студена...

 

Искам с любовта си пак да бъда

Истинска, човечна и добра

Но как пътя към нея отново да намеря

След толкова сълзи, след толкова тъга?

 

Искам грозното в приказно да се превърне

Тъгата със щастие да се замести

Слънцето над нас нежно да застане

Сърцето ти отново в моето да се премести.

 

Искам миналото минало да си остане

Бъдещето да е споделено с теб

На пътя ни нищо не може да застане

Щом ти искаш мен, аз искам теб...

 

Любовта е любов и след сто години

Непроменена от обстоятелства, от време

След толкова спомени незабравими

Нека бъдещето да е светло, а не бреме!

© Християна Георгиева Всички права запазени

За всички изгубени души, опитващи се да си върнат любимия или любимата.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??