Jul 6, 2017, 11:16 AM

Искам обратно любовта 

  Poetry » Love
861 0 0

Искам с вятъра в едно да бъда

С цветята, с природата зелена

Но как натрапчивите мисли да изпъдя

Щом картината е ледено студена...

 

Искам с любовта си пак да бъда

Истинска, човечна и добра

Но как пътя към нея отново да намеря

След толкова сълзи, след толкова тъга?

 

Искам грозното в приказно да се превърне

Тъгата със щастие да се замести

Слънцето над нас нежно да застане

Сърцето ти отново в моето да се премести.

 

Искам миналото минало да си остане

Бъдещето да е споделено с теб

На пътя ни нищо не може да застане

Щом ти искаш мен, аз искам теб...

 

Любовта е любов и след сто години

Непроменена от обстоятелства, от време

След толкова спомени незабравими

Нека бъдещето да е светло, а не бреме!

© Християна Георгиева All rights reserved.

За всички изгубени души, опитващи се да си върнат любимия или любимата.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??