9.05.2012 г., 16:52 ч.

Искам те, Любов 

  Поезия » Любовна
1002 0 6

Искам те, Любов

 

 

 

Искам те, Любов. Знам, че си нечестна.

Знам, че много даваш, ала вземаш всичко.

Вярвам – да си влюбен, никак не е лесно,

ала разбери ме – искам да обичам.

 

Зная, че ще страдам. Знам, че е безумно.

Четох твърде много, твърде малко мисля.

В пламъци горещи стенеща да лумна,

моят шепот тръпнещ да се слее с писък.

 

Искам да те има, искам да те няма.

И да ме отбягваш, пак ще те намеря.

За да ме потърсиш, Обич, всичко давам –

своето сърце и своята постеля.

 

Ти ще дойдеш, зная, сълзи щом пророня,

мигом, щом от теб река, че се отричам.

Като пеперуда ако те прогоня,

ти ще ми докажеш - мога да обичам.

 

И от страст ще тръпне моето младо тяло,

а светът ще стихне в розова омая...

Ти и аз ще бъдем нежно, вечно цяло.

Обич, докосни ме, за да помечтая...

 

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??