20.03.2019 г., 0:34 ч.

Искане 

  Поезия
531 1 0

Малко ми се иска да се вледеня,
когато във сърцето ми е зима...
А после, когат' се стопля и поспя
да усетя как Любовта я има...

© Красимир Всички права запазени

И в тази сива утрин ще помоля Господ
да ме направи като него съвършен.
Загърбил бремето на остеопорозните си кости,
да вярвам плахо в утрешния ден.
Да жаля всяка клюмнала тревичка ...
  1304  22  17 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??