21.02.2008 г., 14:29 ч.

Искаш ли да чуеш? 

  Поезия » Друга
1024 0 6
Искаш ли да ти разкажа за немия, глухия и слепия,
искаш ли да чуеш една приказка за силата на волята човешка,
искаш ли да видиш моята колекция от ледени сърчица,
искаш ли да знаеш за болката и радостта по света.

И ням да си във този свят, и глухият ще те чуе на отсрещния бряг,
стига дълбоко в себе си да знаеш, че в теб се крие ангелски глас.
Не ни трябват гласни струни, нито силни думи и високи друми,
за да чуем ние песента ти красива, за да усетим трепетите на тъга неутолима.

Слепият щом слънцето съзре,
а глухият чуе песен на ням,
то тогава болката и радостта
ще се примесят в картина една.

И тогава усмивка ще видиш на моето лице,
хармония в очите ми зелени
и силна тъга по онова, което не мога сама да променя.

© Бианка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??