22.07.2010 г., 14:14 ч.

Искаш ли да полетиш, мечтателю? 

  Поезия » Друга
1213 0 5

Искаш ли да полетиш, мечтателю?

(едно светлосиньо стихотворение за мен)

 

Сърцето ми голямо е,

по-голямо от света.

Вятърните мелници

са в моята душа.

Морската безкрайност

и светлосиният нюанс

се преливат в мойта същност...

... и това съм аз.

 

Красота е дума,

описваща мечти.

Аз не съм красива,

аз съм жива.

Свободата е това,

което в мен кънти.

Днес ще полетя,

правила съм го преди.

 

И превръщам себе си

в каквото пожелая.

Няма граница за моите мечти.

Чайка или гларус,

лебед, пеперуда...

... се събуждат в мен...

... затворя ли очи.

 

Благодаря на реалността,

че ме научи да мечтая.

Аз съм музика със по-различен звук.

А на вас, мечтатели,

ще ви пожелая...

Открийте във сърцето си

този птичи дух!

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ти си винаги поканена да летиш с мен когато пожелаеш..
  • Чудесен стих : )
  • благодаря, благодаря..
  • "Благодаря на реалността,
    че ме научи да мечтая."

    Май това е едно от малкото истински хубави неща, които реалността ни дава.
  • Страхотно е. Поздравления
    Ти си прекрасна
Предложения
: ??:??