31.08.2007 г., 0:50 ч.

Искра 

  Поезия
566 0 0


 

      Искра


Животът бе най-обикновен,

шастлив и необременен,

но в един съдбовен ден

ти дойде при мен.


Искрата, която запали,

продължава силно да гори.

И сърцето игриво тупту

пред погледа на твоите очи.


Искрата нараства в пожар

и изгаря моята душа.

Само твоят образ

блести като ярка звезда.


Но съдбата те държи далеч

и не може ти да си до мен.

Спасение носи сънят,

очакван в нощта от сатен.


Всяка вечер те сънувам

и очаквам наяве да те видя.

За тебе аз бленувам,

наяве и насън да те открия.


Може би ще дойде ден,

нещо трябва да се промени,

когато ти ще си до мен

и ще сбъднеш моите мечти.


Сега си просто искра,

горяща в моята душа.

Единствена на света,

която запали любовта.


  Nick Dracula

© Антон Городецки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??