Раждаме се, живеем... не защото
сме само Божие творение!
А и ничие задължение не сме,
че трябва да живеем в коловоза
на съмнение.
Ако сбъркаме ще ни накажат,
едва ли някой ще се застъпи за нас.
Ще бият камбаната и ще кажат,
че на Народа съм враг... Защоо?
Кой решава вината на другия...
кой реже пицата поснта, подина високосна.
Бахамите примамливо топли
подмамват политиците,Горди.
А иначе на всички правата са равни...
Едните - бедни... други - потайни.
Кой за какво мечтае, никой не знае.
Ансамбъл от думи нахаос отлитат.
© Ангел Всички права запазени