2.04.2008 г., 13:38 ч.

Истина за двама 

  Поезия » Любовна
852 0 12
"- В мен отдавна е всичко изстинало.
Преболяха те моите устни."
"- Ти не си се превърнала в минало!
И не искам в нощта да те пусна!"

"- Много дълго чрез тебе аз дишах
и за тебе живях без остатък.
Беше всичко! Но днес си излишен.
Днес си обич със минала дата."

"- Ти си моята сбъдната същност.
Чак сега преоткрих любовта ни
и - виновен, към тебе се завръщам..."

"- Аз съм бледа пустиня от рани.
Преживяхме любов невъзможна.
Но за ново начало е късно."

"- Върху твоите длани ще сложа
свойте устни. И Тя ще възкръсне!"

"- Аз потеглям..."

"- Почакай! Върни се!"

"- Забрави ме!"

"- До гроб ще те помня!"

"- Нова повест пред мен се разлиства."

"- А пък аз...
ще се скитам бездомен!"

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??