4.01.2024 г., 8:20 ч.

Истини 

  Поезия
83 0 0

Истини

 

Ъгълчета на усмивките ми падат
от съвкупление на истини без цвят
и хапят ме
като безсрочни дългове понякога,
истините с дрезгав глас.

Догонват ме навреме,
безмилно костите трошат.
Дошло е сякаш време
истините да ме изцелят...

И преди да ме линчуват ден, година...
Безброй светулки ще ме обкръжат!
Че те обичам,
за последно ще излъжа!
Истините ще простят...

© El Sense Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??