27.10.2008 г., 14:13 ч.

Истинска 

  Поезия » Любовна
835 0 10
Като полъх - лек, омаен
вечно ти до мене ще вървиш,
като звездица в хоризонта
пътя ми ти пак ще осветиш.

Като вятър - тих, небрежен
ще ме провождаш във нощта,
истински, омайно нежен,
пробуждащ нейде любовта.

Като буря ще ме пазиш
от неистинни слънца,
за да мога да остана в теб
невинна, истинска - една.

© Велислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??