Oct 27, 2008, 2:13 PM

Истинска 

  Poetry » Love
841 0 10
Като полъх - лек, омаен
вечно ти до мене ще вървиш,
като звездица в хоризонта
пътя ми ти пак ще осветиш.

Като вятър - тих, небрежен
ще ме провождаш във нощта,
истински, омайно нежен,
пробуждащ нейде любовта.

Като буря ще ме пазиш
от неистинни слънца,
за да мога да остана в теб
невинна, истинска - една.

© Велислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??