27.07.2009 г., 7:39 ч.

Истинска любов 

  Поезия » Любовна
2069 0 24



ИСТИНСКА ЛЮБОВ

 

Безгранична, неприлична,

безпределна, неразделна,

шумна, неразумна,

омайна, краткотрайна,

крещяща, незряща,

скромна, огромна,

свадлива, ревнива,

различна, безпарична,

но ИСТИНСКА любов.

 

© Наско Енев - РИМПО Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??