Тиха нощ, дори и Бог в звездите гледа.
Тъжен ли е... или лош, това го знае само той.
Горчи надеждата му, че вярваше на хората...
та нали той сам ги сътвори.
Къде се сбъркаха нещата!?
И кой на Бог се подигра.
Нима неверниците имат сила?
Да отнемат на човека доблестта.
Порядки, писани легенди...
Защо тъмата ни мори?
Разпнати на кръст измислен,
Народ с история кърви.
© Ангел Всички права запазени
Поздрави!