5.08.2020 г., 7:56 ч.

История със сянка 

  Поезия
367 1 1

На бегом
преминава оттук сянката ми
и мисълта ви
потича в рими:
хващате в шепите
вятъра за опашката
и завръзвате
слънчев лъч във усмивката му.

 

На бегом
босоного се мушва сянката ми
през
прозорците
и комините,
на бегом
с поли обърсва стъклата
на колите и изчезва

пак на бегома.
Но вие вече я имате.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??