Aug 5, 2020, 7:56 AM

История със сянка 

  Poetry
361 1 1

На бегом
преминава оттук сянката ми
и мисълта ви
потича в рими:
хващате в шепите
вятъра за опашката
и завръзвате
слънчев лъч във усмивката му.

 

На бегом
босоного се мушва сянката ми
през
прозорците
и комините,
на бегом
с поли обърсва стъклата
на колите и изчезва

пак на бегома.
Но вие вече я имате.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??