12.03.2006 г., 1:25 ч.

ИСУСЕ 

  Поезия
612 0 3
Исусе, дай ми сили ти да продължа
с вяра пътя си не лек.
И да стигна аз успешно там където
ще се срещнем двама с теб.

Аз все падам и все ставам,
все греша и все се моля,
но дори последен грешник да съм,
знам каква е твойта воля.

Исусе, всеки може с теб да е приятел,
някой беше казал ми това.
Можеш да простиш и греховете
щом с молитва те помоля за това.

Аз все плача и все се смея
и приемам всичко на шега.
Aла на шега опарих се жестоко
и не мога да простя, а трябва.

Исусе, нека с теб да съм приятел
и с по-малко грехове.
Искам до година да пожъна
все добри и изобилни плодове.

Пише го в Заветите ти святи,
че човек успява щом е с теб.
Аз в сърцето си ще нося
вярата по своя път не лек...

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • „Най-прекия път до Бога е вярата в Него.”
    Исус е любов,светлина и спасение!
    Бог да ви благослови!
  • Много е хубаво! Присъединявам се към мнението на Гергана. Давай все така!
  • Вярвай!Винаги носи в сърцето си вярата.Когато силно вярваш и искрено се молиш,молбите биват чути!Поздрав!
Предложения
: ??:??