1.04.2020 г., 7:46 ч.

Из " Дневникът на Арти " - част Втора, 6 

  Поезия » Хумористична
434 0 0

Житейски терзания 6
...
Аз съм Артибалт-чо,
сам на себе си стопанчо, 
и си имам подчинени -
мама, тати, Ясето, понякога и деди...
Всички са послушни,
умни и радушни. 
Но сега са притеснени,
заради корона-вируса обременени.
" Не бойте се,
не бива чак така да сте окахърени!
Ще мине, няма да сте наранени."
Старая се да ги успокоя,
полагам нежно в скута им глава.
Психология внедрявам, 
на мойта кака подражавам. 
Тя далеч от нас е -
в Царската България,
на повече от час е.
Много горд съм с моята фамилия,
за тях съм винаги НА ЛИНИЯ!

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??