3.09.2011 г., 14:25 ч.

Из моите мисли 

  Поезия
650 0 3

Времето не е гаранция за любовта.

Никой не знае какво е всъщност, докато гледа отстрани. 

Толкова е различно,

болезнено,

до болка привикващо и подчинено.

Толкова е уморено, 

отчайващо, 

страхливо и недоверчиво.

Обръщайки се, виждам, че зад мен няма нищо.

Продължавам, осъзнавайки, че потъвам в бездната.

Подчинено, уморено... до болка скривано. 

Щастие, усмивки и червени устни.

Щастие, красиво, червено - любов.

Две глътки,

три глътки - бледо, бледо...

къде е червеното?

Попито в цигара, целувка от филтър, глътка отрова... червено, червено - 

няма го.

 Какво? 

Изкуствено, фалшиво - и такава любов.

© Елмаз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Две глътки,
    три глътки - бледо, бледо...
    къде е червеното?
    Попито в цигара, целувка от филтър, глътка отрова... червено, червено -
    няма го.
    Какво?
    Изкуствено, фалшиво - и такава любов." - такава художничка си..! Сърдечен поздрав и Червена, Ярко Червена Нова Година!!!
  • харесах!
  • Разнолика е Любовта!
Предложения
: ??:??