19.05.2013 г., 10:31 ч.

Изблик на моментни разсъждения 

  Поезия » Хумористична
529 0 0

Страшно маце по улицата крачи -

хем висока, хем на токчета, хем руса.

Джуките надула, със ботоксче, значи

и не може нищо, вярвай, да ù куца.

Чак гащите се виждат - къса ù полата,

след нея цъкат бабички разни.

А тя размята си гордо косата

и врътка енергично главата си празна.

В чантата книжка на Паулу Коелю -

нали е модерно да се чете.

И тънка цигарка в ръката си взела -

да имаше мъничко класа в нея поне.

И взе да говори - майчице свята!

То изказ, то богатство на езика!

И отгоре на всичко дъвка си мляска в устата -

осанката мила, ти е "велика"!

 

                      ****

Седя и я гледам и в потрес се питам - 

аз ли съм зле или светът изтрещява?

Мъжете след тая синхронно залитат!

Всички активно май затъпяват!

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??