29.08.2005 г., 22:51 ч.

Избор 

  Поезия
732 0 4
Не се плаши от силата на цветето,
поникващо между скалите.
Така живеят и поетите,
сред камъни,но със сърца открити.

Намират красота и в делника,
докосват струните на вятъра,.
Живеят в собствено безвремие,
а тъмни сили ги подмятат.

Ще бъда цвете.Ти не се страхувай.
Цветята само ни изглеждат слаби.
Ще бъда цвете.За да излекувам
душата ти,до смърт ограбена.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??