12.12.2008 г., 10:34 ч.

Избор 

  Поезия » Гражданска
453 0 2
ИЗБОР

Далеч останахте в живота ми, деца.
С нищо ли не стоплих вашите сърца?
Това ли бе отплатата в живота,
който аз създавах през годините с любов?

Не искам аз за нищо да ме съжалите -
спокойно изживявам тука дните.
С любов към хората аз днес живея,
така спокойно ден след ден старея.

Годините минават в търсене на обичта -
открих я тук и няма да я разтопя.
Търсете я и вие там, където да е тя,
в душите и сърцата да остане любовта.

В живота аз на никой няма да се сърдя,
във вашия - преценете си сами.
Това, което от сърцата ви извира,
живота по своему нека да избира.

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Васе, изборът трябва да е правилен, но е нужен!
    Самотата е страшна, брат!
    Поздрав за хубавото стихотворениее!
  • Сърдечен стих! Кураж! Там, където е гнездила любовта е кът от рая!
Предложения
: ??:??