15.04.2010 г., 7:12 ч.

Избор 

  Поезия » Философска
819 0 0

Осъдена да скитам по света,
осъдена на щастие сама.
И своите успехи аз проклинам,
затова, че пак ще съм сама.
И вместо радостно да се смея,
аз плача скришно от света.
Изкупувам греховете чужди
заради своята звезда.
И днес седя на разклона:
Кое е по-добре?
Да се откажа от мечтите свои
или да продължа сама напред.
Мъката в мен говори:
Ти ще постигнеш своята мечта,
но ще платиш най-висока цена!
Ще бродиш, ще се скиташ,
без дом и без деца.
Нека Господ се смили над теб
и да ти върне любовта!

© Цветалина Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??