18.01.2022 г., 17:13 ч.

Избор 

  Поезия » Гражданска
201 0 0

Беше в брак, и беше драг, 

имаше и собствен праг,

искаше на свобода, 

и получи си я, Да.  

 

Плача, скача и избира, 

по-голямата квартира,

но сред чуждите простори, 

се изгуби и във двори.

 

Днес след тридесет и две, 

ала вече се реве,

не оказа по-щастлив, 

от живота нов и див.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??