Беше в брак, и беше драг,
имаше и собствен праг,
искаше на свобода,
и получи си я, Да.
Плача, скача и избира,
по-голямата квартира,
но сред чуждите простори,
се изгуби и във двори.
Днес след тридесет и две,
ала вече се реве,
не оказа по-щастлив,
от живота нов и див.
© Рот Кив All rights reserved.