29.08.2019 г., 22:42 ч.

Избор (експромт) 

  Поезия » Друга
107 0 0

Избор...

(експромпт)

 

Щом вятър подранил извѝ –

разбърка сънните тревѝ...

Багажът вече е събран

и Пътят е предначертан...

 

Една Звезда ще поведѐ

днес моят път, но за къде,

понеже трудно е дорѝ:

самото тръгване в зорѝ...

 

Ще проумея, че целта:

не е да скитам по Света,

а в залезът на някой ден:

да се завърна променен...

 

25.08.2019.

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??