Хора, поправете ме, ако греша,
но от кандидатите никой не става,
за кой да дам вот не мога да реша,
трябва мъдро лице да управлява!
Политиката не е нещо за забавление,
тя трябва да реши важни проблеми,
но като ги гледам - за съжаление -
на никой за България не му дреме!
Проамерикански политици има у нас,
както и проруски кандидат-премиери,
които да се доберат до пустата власт,
но един пробългарски не се намери!
© Георги Всички права запазени
Поздравление, Георги!